About

OUR STORY

Koenraad Media Ideas bedenkt al sinds 12 jaar formats. Deze formats komen veelaal bij KMid zelf vandaan, maar wij werken ook graag voor en samen met iedereen die een goed idee heeft.


KMid Nederland is opgericht door Jeroen Koenraad. Jeroen werd en wordt geinspireerd door zijn grote voorbeeld regisseur/producent Paul Ruven.


KMid richt zich op het bedenken en de ontwikkeling van tv-formats, film ideeën, documentaires en media in de ruimste zin des woords. De producties worden daarna ondergebracht bij gerenomeerde producenten, waarbij KMid het gehele proces tot de daadwerkelijke productie ondersteund.


Een paar contacten van KMid:

Paul Ruven (Talent United Film & TV), Othmar Sweers (Balsa Films), Peter van Vogelpoel (Sweetwater Pictures), Rick de Graaff (Magic Mountain Productions), In-Soo Radstake (In-soo productions), Reinier Seelen (Rinkel Films), Carin Goeijers (Regisseur), Ruben Broekhuis (Regisseur,script en Producent), Robert Kosberg (Hollywood: Nash Entertainment). Etc etc.

Met zijn grote netwerk op zowel nationaal als internationaal nivo lukt het Jeroen Koenraad al sinds jaar en dag de meest uiteenlopende onderwerpen te vinden en te bedenken. Bijzondere verhalen zijn de drijfveer van Jeroen.


Deze verhalen achter mens, dier en maatschappij moeten verteld en gedeeld worden. Maar ook humor, drama, spanning en actie zijn onderwerpen waar KMid al op heeft geacteerd.


Kmid is geen productiemaatschappij, maar voert deze rol op adhoc basis wel uit. De kracht en focus ligt op het bedenken, uitwerken en realiseren van nieuwe ideeën/formats en het ontdekken van nieuw talent.


KMid blijft na de overdracht naar een producent wel nauw betrokken. Dit loopt uiteen van netwerken, financien, schrijven en aquisitie etc. etc.

Jeroen Koenraad en acteur Jeffrey Hamilton slaan de handen ineen. Vanuit vriendschap en dezelfde visie, passie en creativiteit hebben Jeffrey en Jeroen besloten de handen ineen te slaan en zaken samen aan te vliegen.

KMID

   

KMid richt zich op het bedenken en de ontwikkeling van tv-formats, film ideeën en documentaires.

GET IN TOUCH

 

Address: De Zaan 38, 3448BS Woerden

Email: info@kmid.nl

Phone: 0031(0)644799944

LATEST IDEAS

 

©2018 Copyright KMid. All Rights Reserved.